Bahçeli taburcu edildi

Bahçeli taburcu edildi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş yükselmesi sonucu kontrol amaçlı hastaneye getirildiği belirtildi. Bahçeli, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne geldi. Bahçeli'nin rutin kontroller için hastaneye geldiği belirtilirken, Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker Twitter'dan yaptığı yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor." dedi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oluyor. Bahçelinin sonrasında evinde dinlenmesi bekleniyor.

celiker.jpg

Öte yandan MHP teşkilatları ve milletvekillerinin hastaneye gelmeye başladığı ifade edildi.  Hastanenin tüm giriş ve çıkışlarının vatandaşlara kapatıldığı, sadece bürokrat ve milletvekillerine müsaade edildiği öğrenildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise, hastane önünde Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yalçın, “Sosyal medyada bazı söylentiler var. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir sorunu yoktur. Sağlık durumu son derece iyi mükemmel durumdadır.
Şu anda şuuru açık, konuşabilir durumdadır. İstirahat etmektedir. Hastane başhekimliği ilerleyen saatlerde detaylı açıklama yapacaktır” dedi.

TABURCU EDİLDİ

Bahçeli'nin tedavi gördüğü hastaneye  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da geldi. Bahçeli ile görüşen Koca, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada ''Bahçeli'yi ziyaret ettik. Tabrucu olacak. Genel durumu son derece iyi... Üst solunum yolu enfeksiyonu olduğu ve bununla ilgili tedaviye başlandı. Evde tedavisi devam edilmiş olacak. Ciddi bir sorunu olmadığını çok rahatlıkla söyleyebiliriz'' dedi.

Koca'nın ardından Bahçeli, kurmaylarıyla birlikte hastaneden çıkarak aracına bindi. Bahçeli'ye hastane yönetimi de eşlik etti.