Devlet Bahçeli, "Hoca görünümlü hainler"

Devlet Bahçeli, "Hoca görünümlü hainler"
Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj paylaşan Devlet Bahçeli, "Hoca görünümlü hainler, dini kisveye bürünüp ihanet, rezalet ve cinayetlerin faili olanlar İslam'ın ve insanlığın yüz karaları, çıbanbaşlarıdır" dedi.

Devlet Bahçeli, 'Mevlid Kandili' nedeniyle paylaştığı mesajda, "İslam'ı terörle eşitleyip eşleştirip, arkasından da demokrasi ve özgürlük ahkamı kesenler, Hz. Peygamber'in mesajlarını karalayan kanı ve kalbi bozuklardır. Hoca görünümlü hainler, dini kisveye bürünüp ihanet, rezalet ve cinayetlerin faili olanlar İslam'ın ve insanlığın yüz karaları, çıbanbaşlarıdır" dedi.

Bahçeli, 'Mevlid Kandili'ni Twitter hesabından paylaştığı mesajla kutladı. Kutlu doğumun aziz anısının güzellik ve görkemiyle idrak edildiğini belirten Bahçeli, "Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın dünyaya teşrif ve teşerrüf edişinin yıl dönümünü saygı ve duayla karşılamanın onurunu taşıyoruz. Allah Resulü adalet, ahlak ve akıl mihveri, hoşgörü, merhamet ve fazilet zirvesidir. Aynı zamanda cehaletin karşısındaki ilim ummanı, şiddet, şekavet ve şerrin karşısındaki manevi ufuk, ihlas, iman ve barış huzurudur. Nitekim Efendimiz alemlerin rahmet pınarıdır" ifadelerini kullandı.

'TERÖRÜN DİNİ, IRKI, MİLLİYETİ VE MİLLETİ OLMAZ'

"Bugün İslam toplumlarının hali ibret vericidir" diyen Bahçeli, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Yüce dinimizi pis emellerine alet etmeye cüret eden, zalimlerin uşağı ve uydusu haline gelen terör örgütleri hepimizin ezeli ve ebedi ortak düşmanlarıdır. Bunlar aynı zamanda İblis'in yeryüzü acentesi ve cani ajanlarıdır. Terörün dini, ırkı, milliyeti ve milleti olmaz. Terörün iyisi- kötüsü, bizdeni- sizdeni, müspeti-menfisi olamaz. İslam'ı terörle eşitleyip eşleştirenler, arkasından da dönüp demokrasi ve özgürlük ahkamı kesenler Hz. Peygamber'in mesajlarını karalayan kanı ve kalbi bozuklardır. Hoca görünümlü hainler, dini kisveye bürünüp ihanet, rezalet ve cinayetlerin faili olanlar İslam'ın ve insanlığın yüz karaları, çıbanbaşlarıdır. Bu günahkarlara bakıp İslam'ı boğmaya çalışanlar hem sahtekar hem de suçludur. Elbette Allah her şeyi bilen ve görendir."