Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a övgü!

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a övgü!
Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20 Liderler Zirvesi'ndeki konuşmalarına destek vererek "Sayın Cumhurbaşka'nın 1 Aralık'taki sözleri yerinde olmuştur. Takdir edilecek bir duruş sergilenmiştir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu. 

ERDOĞAN'A ÖVGÜ

"İnsanlık, içine düştüğü derin uçurumdan çıkışın yollarını aramaktadır. Beşeriyet, hem 1. hem de 2. dünya savaşı öncesi gibi bir durumdadır. Dünya huzur değil hüsran istikametinde dönmektedir. Hakkaniyete saygı kalmamıştır. Bu çağ huzursuzluk ve bunalım çağı olmaya şimdiden namzettir...

Tarihe bir bakın, zulmün bu kadar sözünün geçtiği, zalimlerin bu kadar cüret sahibi olduğu başka bir döneme denk gelemezsiniz... Bu şartlar altında 13. G-20 zirvesi yapıldı, sayın Cumhurbaşkanı zirveye katılım sağlamıştır. Türkiye zirveye, haklı ve meşru duruşuyla damga vurmuştur. Sayın Cumhurbaşka'nın 1 Aralık'taki sözleri yerinde olmuştur. Terör örgütüne destekle ilgili, müttefiklerimizin gözüne baka baka eleştirilerini dile getirmesi çok önemlidir... Takdir edilecek bir duruş sergilenmiştir...

Türkiye ile ABD müttefiktir ama bunun karşılıklı ahlaki ve hukuki sorumlulukları vardır. Ancak ABD buna duyarsızdır, terör örgütleriyle yan yanadır... Müttefik olduğumuz ülkenin PYD-PKK adına gözcülük yapması hiçbir şeyle bağdaşmaz. ABD kimi kimden korumakta, neyi gözlemlemek için hazırlık yapılmaktadır. Türkiye, hiç kimsenin himayesine, gözetim ve koruyuculuğuna ihtiyaç duymayacak kudrete sahip bir devlettir. ABD, PKK-YPG'nin dümen suyuna çoktan girmiştir ancak çabalar boşunadır. Fırat'ın doğusu temizlenene kadar mücadeleden taviz yoktur. 

Gözlem noktalarını Suudi Arabistan'ın finanse edeceği iddiaları vardır... Bu doğruysa, Kaşıkçı cinayetinin artından kalkamayan Suudi Arabistan yönetimi, Türkiye husumetini gizleyemeyen Birleişik Arap Emirlikleri, ABD'ye olan diyet borçlarını anlaşılan bu şekilde ödeyeceklerdir. Emperyalizme tutsak olmuş bu ülkelerin nereleri İslam, nereleri doğrudur. Türk milletine tuzak kuran, günahla kol kola giren iradesiz ve icazetli yönetimler İslam'ın sırtına saplanmış zehirli hançerden başka bir şey değildir."

İlgili Haberler