Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ittifak yanıtı

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ittifak yanıtı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bahçeli ittifaktan ayrılmak istiyor olabilir" sözüne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yanıt geldi. Bahçeli açıklamasında "Kemal Kılıçdaroğlu birçok konuda ortaya koymuş olduğu inandırıcılığı olmayan gündem, olsun da nasıl olursa olsun anlayışıyla yapmaya çalıştığı bir çalışma. Cumhur İttifakı devam edecek, 2023 yılında tekrar iktidar olacak" dedi.

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli verilen arada gazetecilerin sorusunu yanıtladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bahçeli ittifakı bozmak istiyor" iddiasına yanıt veren MHP Genel Başkanı, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bir çok konuda ortaya koymuş olduğu inandırıcılığı olmayan gündem, olsun da nasıl olursa olsun anlayışıyla yapmaya yapmaya çalıştığı bir çalışma. Cumhur ittifakı devam edecek.2023 yılında inşallah tekrar iktidar olacak" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun "Telefonum dinleniyor" açıklamasında atıfta bulunan Bahçeli, "Telefonu nasıl dinlenmişse bu da öyle dinlenmiş demek ki" ifadesini kullandı.