Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı'nın sevabına da günahına da ortağız

Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı'nın sevabına da günahına da ortağız
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda “Cumhur İttifakı'nın sevabına da günahına da ortağız.” açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı''nda yaptığı açıklamada, il il Anadolu''yu gezdiklerini ve adım adım 2023''e yürüdüklerini söyledi.

Bahçeli konuşmasında, “Sefer bizden zafer Allah''tandır dedik. Milletimize, ülkemize karşılıksız hizmetle mükellef olduğumuzun bilinciyle duruşumuzu güçlendirdik. Daha adil, daha hakkaniyetli bir geleceğe bağlanıştır. “ dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI''NDA ÇATLAK PATLAK OLMAZ”

Cumhur ittifakı hakkında konuşan Bahçeli, “Cumhur İttifakı''nda çatlak patlak olmaz. Cumhur İttifakı geçmişle gelecek arasındaki köprüdür. Bizim ittifakımız proje, plan veya pazarlık usulüyle tescillenmiş bir ittifak olmayıp, iç ve dış yıkım cephesine karşı direniştir. “ ifadelerini kullandı.

“GÜNAHINA DA SEVABINA DA ORTAĞIZ”

MHP’nin ittifak ortağı olsa da sorumluluğunun muhalefet olduğunu dile getiren Bahçeli, “Bunun neresi yanlış? Hükümet bellidir, çok şükür görevinin başındadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tedavüle gireli yaklaşık 3 buçuk yılı bulmuştur. MHP minderden kaçmaz, biz siyaseti mertçe yaparız, adam gibi yaparız. Şunu herkes bilmelidir ki; hükümet değilsek de hükümete bakan vermemiş olsak da Cumhur İttifakı''nın sevabına da günahına da ortağız, anca beraberiz kanca beraber olacağız. “ diye konuştu.

Bahçeli konuşmasının devamında “Sayın Cumhurbaşkanı''mızla aramızda gerginlik değil, muhabbet vardır, hürmet vardır, anlayış vardır, güven vardır, gerisi lafügüzaftır." değerlendirmesini yaptı.

İlgili Haberler