Devletin memurundan Ekrem İmamoğlu ve seçmene ağır hakaret

Devletin memurundan Ekrem İmamoğlu ve seçmene ağır hakaret
İstanbul'daki seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan devlet memuru bir vatandaşın İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve seçmene ilişkin hakaretleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Trabzon Pelitli Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Usta, 31 Mart'ta muhalefete oy veren vatandaşlara hakaret etti. Ekrem İmamoğlu için de “Kemalist zavallı” ifadesini kullanan şahıs için suç duyurusunda bulunuldu.

Sözcü'de yer alan habere göre skandal paylaşım şöyle:

“Arkadaşlar 2'nci 15 Temmuz Darbe girişimi bu. Allahsız Fetöcü ve Kemalistler, ‘Martın Sonu Bahar' şifreleri ile sandık başkanları, Fetöcü memurlar ve satılmış müşahitlerle İstanbul’u almış gösterdiler. İstanbul'un 25 ilçesini AK Parti alacak, Başkanlığı kaybedecek. Yok ya! Kimi kandırıyorsunuz? Ankara da aynı. Ekrem İmamoğlu, Fetöcüler'le beraber ve Kemalist bir zavallıdır. Bu adamı tebrik eden, AK Parti'ye gönül vermiş kim varsa kınıyorum.”

Usta, paylaşımı “Yer Uyanık, Gök Uyanık, Düşman Uyanıkken Uyumak, Maskaralıktır/İnlerinize Gireceğiz Allahsız P*ç kurularının. Reis Biz Hazırız Yolun Yolumuzdur” sözleriyle bitirdi.