Devrim kararından skandal çıktı

Devrim kararından skandal çıktı
Dursun Özbek Yönetimi Galatasaray Medya yönetiminde devrim gibi bir karar alırken kulübe yakın camiadan bu karara tepkiler geliyor.
Galatasaray Yönetimi, kulübe ait bütün medyatik faaliyetleri, GSTV, radyo, ve sosyal medya hesaplarını Tigon isimli bir firmaya devrediyor. Ancak yönetimin kulübe ait medya faaliyetlerini Tigon firmasına devretmesini ciddi iddialarla şaibeli bulduklarını öne sürüyor.
 
Bu iddialara göre başkan Dursun Özbek kendisine seçim kazanmasında ciddi katkı sağlayan ve genel kurul hazerununu en iyi bilen kişi olarak bilinen Galatasaray Lisesi mezunu Ruhi Ergunalp'e, seçim öncesinde söz verdiği ve kulübün medyatik faaliyetlerinin yönetiminde görev vereceği ileri sürülüyor. Bunu gerçekleştirmek için de Tigon isimli daha önce saat pazarlama sektöründe faaliyet gösteren bir firma seçildi. Başkan Dursun Özbek direk olarak bu firmaya kulübün medya faaliyetlerini teslim edecekti. Fakat bu gelişmenin duyulması ve Sarı Kırmızılı camiada itiraz seslerin yükselmesi üzerine ihale açılması kararlaştırıldı. Ancak ihale süresi 21 gün gibi kısa bir zaman diliminde sonuçlandırıldı. Böylece sahibinin Altuğ Erim olduğu Tigon firması ihaleyi kazandı.