DG Sivasspor Max Gradel ile sözleşme uzattı

DG Sivasspor Max Gradel ile sözleşme uzattı
Demir Grup Sivasspor, bu yıl kadrosuna kattığı ve etkili futbolu ile dikkat çeken Max Gradel'in sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "2021 yılında sözleşmesi sona erecek başarılı futbolcumuz Gradel’in sözleşmesi 2023 - 2024 sezonuna kadar 2 yıl uzatıldı" denildi.

DHA''da yer alan habere göre, Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Max Gradel''in sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. 

Sezon başında Demir Grup Sivasspor''un Fransa''nın Toulouse takımından transfer ettiği ve 2021 yılında sözleşmesi sona erecek başarılı futbolcu Max Gradel''in sözleşmesi yapılan görüşmeler sonucu 2023-2024 sezonuna kadar 2 yıl uzatıldı.

Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon başında Demir Grup Sivasspor’umuza transfer olan ve 2021 yılında sözleşmesi sona erecek başarılı futbolcumuz Gradel’in sözleşmesi 2023 - 2024 sezonuna kadar 2 yıl uzatıldı" denildi.

Başarılı bir sezonu geride bırakan 33 yaşındaki Max Gradel, Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında bu sezon toplam 48 kez forma giyerken, bu maçlarda 12 kez gol sevinci yaşadı ve 14 kez de asist yaptı.

İlgili Haberler