Diagne'den rekor!

Diagne'den rekor!
Spor Toto Süper Lig'de 4-1 biten maçta konuk ekip Beşiktaş ağlarına 2 gol bırakan Kasımpaşa'nın golcüsü Diagne, 18 olan gol sayısını 20'ye çıkardı ve Süper Lig'de bir sezonun ilk yarısında en çok gol kaydeden yabancı oyuncu oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa’nın konuğu Beşiktaş’ı 4-1’le geçtiği maçta attığı iki golle 20 gole ulaşan ve emin adımlarla gol krallığına ilerleyen Mbaye Diagne, müsabakanın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Diagne, “Gösterdiğim performanstan dolayı hem kendi adıma hem de Kasımpaşa adına çok memnunum. Geçirdiğim dönemi umarım en iyi şekilde devam ettirir ve bu şekilde çalışmaya devam edip başarılara imza atarım” dedi.

JARDEL'İN REKORUNU KIRDI!

“Bu şekilde devam ederek daha da başarılı olmak istiyorum. Kariyer planı şu an konuşulacak bir şey değil. Daha da ileriye gitmek istiyorum ama şu an bunu konuşmayacağım” diyen Diagne, imza attığı 20 golle Mario Jardel’in Galatasaray formasıyla 2000-2001 sezonunun ilk yarısında 18 gol kaydettiği rekor performansı da geride bırakmış oldu.

Avrupa Altın Ayakkabı sıralamasında Messi, Mbappe, Alcacer, Aubameyang gibi isimleri geride bırakan ve şu an 2. sırada yer alan Diagne, Süper Lig’de bir sezonun ilk yarısında en çok gol atan yabancı futbolcu oldu.

İlgili Haberler