Dilan Deniz Çiçek kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Dilan Deniz Çiçek kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Deniz Çiçek ile Furkan Andıç ayrıldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu ayrılık haberinin ardından takipçileri Dilan Deniz Çiçek ile Furkan Andıç neden ayrıldı diye merak ediyor. Peki, Dilan Deniz Çiçek kimdir?

Dilan Deniz Çiçek Furkan Andıç neden ayrıldı? Oyuncu Dilan Deniz Çiçek kendisi gibi oyuncu sevgilisi Furkan Andıç ile bir yıllık ilişkilerini ani bir kararla sonlandırdı. Ünlü çift sosyal medyaya koydukları fotoğrafları silerek, birbirlerini takipten çıkardı.

DİLAN DENİZ ÇİÇEK KİMDİR? 

 Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinde Sena Koçovalı'yı canlandırıyor. Peki Dilan Çiçek Deniz kimdir, kaç yaşındadır? 1995 yılında Sivas’ta doğan Dilan Çiçek Deniz, lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu.

İlk olarak 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalanlar” dizisinde Ebru rolünde kamera karşısına geçti. Daha sonra “Güneşin Kızları” dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2016-2017 döneminde “Bodrum Masalı” dizisinde Su Ergüven karakterini canlandırdı.

Dilan Çiçek Deniz şimdilerde ise Show TV'de, Aras Bulut İynemli ile başrolünü paylaştığı “Çukur” dizisinde, Sena Koçovalı karakterini canlandırmaya devam etmektedir.