Dilan Polat arabasını satışa çıkardı... Paralar suyunu çekince internette ilan verdi!

Dilan Polat arabasını satışa çıkardı... Paralar suyunu çekince internette ilan verdi!
Haklarında mali usulsüzlük iddialarıyla birçok suçlama bulunan ve MASAK tarafından soruşturma altına alınan Dilan Polat ve Engin Polat, yurt dışı yasağı ve mal varlıklarına el konulmasının ardından lüks otomobillerini internette satışa çıkardı.

Birkaç yıl içerisinde aniden zenginleşen ve yaşadıkları lüks hayatla internetten milyonlarca kişiye hitap eden Dilan Polat ve Engin Polat için yürütülen soruşturma derinleşmeye devam ediyor.

25 Ekim'de Dilan Polat ve Engin Polat ile doğrudan bağlantılı olduğu belirlenen 15 şirkette arama yapılırken, bugün gazeteci Murat Ağırel'in haberi ile çifte ait 22 milyon 372 bin liraya el konulduğu ortaya çıkmıştı.

polat4.jpg

Ağırel'in haberinin ardından İyzico tarafından yapılan açıklamada söz konusu paraya yetkililer tarafından el konulduğu doğrulandı.

OTOMOBİLLERİNİ SATIŞA ÇIKARDILAR

Türkiye'de son haftaların en fazla konuşulan isimleri arasında bulunan Polat ailesi hakkında bir şok edici iddia da gazeteci Erc Acarer'den geldi. Acarer, internette milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen bir siteye Dilan Polat'ın kullandığı otomobil için satış ilanı verildiğini belirtti. Acarer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kozmetikçiden temiz araç ister misiniz? Hemen olaylar sonrası satışa çıkarılmış!" ifadelerini kullandı.

twit.jpg

İlandaki plaka ile Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın birçok fotoğrafı olduğu ortaya çıkarken, otomobilin satışı için istenen 7 milyon 850 bin lira ise adeta dudak uçuklattı.

dilanpolat1.jpg

plaka2.jpg

BU NASIL MAL VARLIĞI DONDURMAK?

Dilan Polat'ın otomobilini satışa çıkarmasının anlaşılmasıyla birlikte sosyal medya kullanıcıları, günler öncesinde çift hakkında alınan varlıklarını dondurma kararını sorguladı. Polat ailesinin, mahkeme tarafından dondurulan varlıklarını nasıl satışa çıkarabileceği merak konusu olurken, gayrimenkul ve otomobil gibi varlıkların başka isimlerin üzerine kayıtlı olabileceği iddia edildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar