Dilaver Cebeci'nin kızından Yıldızdoğan'a tepki

Dilaver Cebeci'nin kızından Yıldızdoğan'a tepki
İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Yedek Üyesi Nazlı Aspay Şener, babasının "Türkiyem Şiiri"ni besteleyerek büyük şöhret kazanan Mustafa Yıldızdoğan'a çok sert tepki gösterdi.

Cebeci'nin kızından Yıldızdoğan'a tepki

Merhum Ozan Arif'in naaşı musalla taşındayken, Mustafa Yıldızdoğan'ın Gümüşhane ve Osmaniye'de konser vermesi, ülkücü camiada hem şaşkınlık, hem de tepkiyle karşılanmıştı.

Yıldızdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de işaret ederek, eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Bunun üzerine, "Türkiyem Şiiri"nin yazarı Dilaver Cebeci'nin kızı Nazlı Aspay Cebeci Şener de"Mümkünse kendi bestesine farklı sözler yazarak seçim ve itttifak ekonomisi çalışmalarına devam etmesini öneririm" dedi.

İşte Nazlı Aspay Cebeci Şener'in açıklaması;

"Mustafa Yıldızdoğan'ın bu açıklamalarını, büyük bir hayal kırıklığı içinde okudum.

Genel Başkanımız Sayın Meral Aksener'e hitap tarzını esefle kınıyorum.

Türk milliyetçiliğinin fedakar ve cefakar insanlarının kadrini, kıymetini bilmeyen, üstüne üstlük Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlarla, 'megri megri' çığırırken, 'Türkiyem'i bebek katili rahatsız oluyor diye Türk devletinin televizyonunda yasaklatanlarla , Türk milliyetçilerine 'Kanla beslenen vampirler' diyenlerle ittifak kurmuş bir adama hoş görünmek için Sayın Meral Aksener'in haklı uyarısına karşın tutunduğu nezaketsiz tavır, kendi yaptığı ülkücülük tarifiyle çelişmektedir.

Beni ilgilendiren diğer bir yönüyle de kendisini Türk milletine mal eden 'Türkiyem' şiirini bir daha okurken, bu söylediklerimi düşünmeye davet ediyorum.

Millete mal olmuş bu şiirin kendi şahsi aidiyetlerinin ve kariyer plânının çok ötesinde bir mana ve duygu içerdiğini de hatırlatmak isterim.

Hatta mümkünse; kendi bestesine farklı sözler yazarak seçim ve itttifak ekonomisi çalışmalarına devam etmesini öneririm. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Nazlı Aspay Cebeci Şener