Diriliş Ertuğrul son bölüm ve 127. bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul son bölüm ve 127. bölüm fragmanı
Diriliş Ertuğrul dün akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümde; Ertuğrul Gazi ile İlbilge karşı karşıya geliyor. Gündüz mü, İlbilge mi ölüyor? Peki Diriliş Ertuğrul 127. bölüm fragmanı yayınlandı mı?..

Diriliş Ertuğrul son bölümü TRT1 ekranlarında yayınlandı. Hemen ardından Diriliş Ertuğrul 127. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye soruldu. Ertuğrul İlbilge Hatun ile karşı karşıya geliyor. İlbilge Ertuğrul'a, " Kaça bildiğiniz yere kadar kaçın. Bizim adaletimizden sizi kim muhafaza edebilir ki?" diyor. Ertuğrul'un İlbilge'ye cevabı ise tokat niteliğinde, "En yüce adalet sahibi Allah..." Öte yandan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde, Dragos Ertuğrul ile oğlu Gündüz'ün Söğüt'e geçmemesi için ellerinden geleni yapıyor. İlbi  lge Hatun ve adamlarıyla Ertuğrul'un kılıçları çekiliyor. Fragmanın sonunda Ertuğrul Gündüz diye bağırıyor. Bu sebepten dolayı Gündüz mü, ilbilge mi öldü sorularını akıllara getiriyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 127. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından Diriliş 127. bölüm fragmanı yayınlandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM NE OLDU

İlbilge Hatun, handa babası Umur Bey’in öldürülmesinin ardından Ertuğrul’dan bunun hesabını sormuştu. Umuroğlu alpları ise, Ertuğrul’dan bunun cezasını kesmeye yeltendiklerinde, Ertuğrul onlara haddini bildirmişti. Gündüz, bu cinayetin üzerine kaldığını öğrenmiş ve üzerindeki kara lekeyi temizlemek için kaçmıştı. Dragos ise adamlarıyla birlikte zaferinin tadını çıkarmıştı. İlbilge, Ertuğrul ile konuşmasının ardından onun sözüne güvenmişti. Ancak Dragos’un yaptığı planla İlbilge, Ertuğrul’a olan güvenini kaybederek Gündüz’ün peşine düşerken, Ertuğrul da Kara Bela’nın tuzağına düşmüştü…

Ertuğrullar, Kara Bela’nın tuzağından kurtulabilecek mi? Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Onu İlbilge’nin ellerinde nasıl bir son bekliyor? Kayılar ve Umuroğulları arasındaki gerilim tırmanacak mı? Ertuğrul ve İlbilge, Umur Bey’in gerçek katiline ulaşabilecek mi? Dragos’un yeni tuzakları ve buna karşın Ertuğrul’un hamleleri ne olacak? Evdokya’nın Tekfur Yannis’e götürdüğü kolyedeki sır ne? Ertuğrul, kim olduğunu bilmediği gizli düşman Dragos’tan ailesini ve obasını muhafaza edebilecek mi?