Diriliş Ertuğrul yeni bölümü yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü yayınlandı mı?
Diriliş Ertuğrul bugün yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada en çok konuşulan arasında yer aldı. Geçen hafta yılbaşı arası nedeniyle yayınlanmayan dizinin bu haftaki durumu da belli oldu. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman yayınlanacak işte detaylar...

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sosyal medyada çok konuşulan konunun detayları belli oldu. Diriliş Ertuğrul dizisi ilgili son gelişmeler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130. BÖLÜM NE OLDU

İlbilge ve Beypolat obalarını kurar. Her ikisi de bir rahat nefes alır. Ağaçlık bir alanda kurdukları oba onlar için korunaklı bir alandır. Ya da onlar öyle olduğunu sanır. Sırma Hatun'un oku ile nasıl hedefe alınabilecekleri mesajı verilir. Sırma Hatun, Beybolat'ın bardağından vurur. Sırma, Beybolat ve İlbilge'nin kardeşidir. 3 kardeş hasret giderir. Sırma obanın kalanının yakında burada olacağını söyler.

Dragos Lavis ile konuşup Ertuğrul'un onlara gözdağı vermesinin hoşuna gittiğini söyler. Lavis, Dragos'un kimliğinin ortaya çıkmasından korkar. Ama Dragos önlemini almıştır. Yeni bir hamle yapacaklarından söz eder. Bu hamlenin daha kanlı olacağını söyler.

Komutan Uranos Lefte kalesinin yeni komutanı olduğunu söylüyor. Amacının intikam olduğunu söylüyor. Ertuğrul'a karşı savaş açıyor. Ertuğrul'un son komutanın kellesini almasını rezalet olarak değerlendiriyor. Ayrıca adamlarının da sadakatini sorguluyor. Hatta askerlerinden biri sadakatini göstermek için kendini öldürüyor. Komutan Türklere karşı kanlı bir savaşa gireceklerinden söz ediyor.

YENİ BÖLÜM BUGÜN YAYINLANACAK MI

Yeni Bölüm 16 Ocak Çarşamba Akşamı Yayınlanacak: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Barış Bağcı, Hande Soral, Didem Balçan, Ali Ersan Duru ve Öykü Çelik'in başrollerde oynadığı dizinin 131. yeni bölümü ise 16 Ocak Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.

TRT 1'de bu akşam (9 Ocak Çarşamba) Diriliş Ertuğrul'un tekrar bölümü yayınlanacak. 22.30'da ise Pelin Çift'in programı ekranda olacak.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünün 16 Ocak’ta yayınlanması bekleniyor.