Discord'a uzun zamandır güncelleme gelmemişti: Tüm cihazlara aynı zamanda güncelleme yapılacak

Discord'a uzun zamandır güncelleme gelmemişti: Tüm cihazlara aynı zamanda güncelleme yapılacak
Discord'a Android, iOS ve masaüstü uygulamalarının tümüne aynı anda güncelleme yapılacağı açıklandı. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek istediğini belirten sosyal medya yöneticileri zamandan ve enerjiden tasarruf edilmesini amaçladı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Discord, Android uygulamasını geliştirmeye yönelik büyük bir güncelleme yapacağını açıkladı. React Native geliştirme çerçevesini kullanarak uygulamayı yeniden oluşturan uygulama yöneticileri otomatik bir güncelleme yayınlama kararı aldı. Bu doğrultuda özellikle Android kullanıcılarının uygulamada önemli iyileştirmeler yapacağı belirtildi.

Meta tarafından geliştirilen React Native, Facebook gibi önemli Android ve iOS uygulamalarına güç sağladığını duyurdu. geliştiricilerin çok fazla çaba harcamadan platformlar arasında çalışmasına, zamandan ve enerjiden tasarruf etmesine olanak sağlamasına olanak sağladığı açıklandı.

Android kullanıcılarının, iOS ve masaüstü kullanıcılarıyla yaklaşık aynı zaman güncellemeleri almaya başlayacağı ifade edildi. Yeni geliştirme süreci aynı zamanda Android kullanıcılarının daha sık güncelleme alacağı anlamına da geldi. 

İlgili Haberler