Diyanet'ten Mısıroğlu'na ziyaret!

Diyanet'ten Mısıroğlu'na ziyaret!
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Hocam” dediği Kadir Mısıroğlu’na “Geçmiş Olsun” ziyaretinde bulundu.

Türkiye, Ulu Önder Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümünde büyük bir skandalla karşılaştı. Atatür’ün kurduğu Diyanet İşlerinin başındaki isim olan Ali Erbaş, sözde tarihçi ve Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret etti.

Mısıroğlu, bir süre önce evinde geçirdiği kazada ayağından yaralanmıştı. Ali Erbaş’ın Mısıroğlu’nu ziyaret ettiği ve  Diyanet İşler Başkanlığı adına plaket verdiği görüldü.

diyanet-isleri-baskani-kadir-misiroglu-nu-ziyaret-etti-529439-5.jpg

“KEŞKE YUNAN GALİP GELSEYDİ” DEMİŞTİ

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın evinde ziyaret ettiği sözde tarihçi Mısıroğlu, Ulu Önder Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’na defalarca hakaret etmesi ile gündeme gelmiş, Atatürk düşmanlığı ile bilinen Mısıroğlu, yaptığı bir konuşmada “Beni tefe koyarlar ama keşke Yunan galip gelseydi. Ne hilafet yıkılırdı. Ne şeriat yıkılırdı. Ne medreseler lağvedilirdi. Ne hocalar asılırdı. Hiçbiri olmazdı” ifadelerini kullanmıştı.

misiroglu3_16_9_1541840582-880x495.jpg

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı hakkında pek çok çirkin söze imza atan sahte tarihçi Mısıroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe’ye de davet edilmişti.  

56256586f018fb45587cdd62.jpgCumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mısıroğlu’nu ziyarete gitmişti.

2207938-728xauto.jpg

İlgili Haberler