Diyarbakır Emniyet Müdürü'ne silahlı saldırı!

Diyarbakır Emniyet Müdürü'ne silahlı saldırı!
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde aralarında vali yardımcıları ile İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın da bulunduğu heyetin inceleme yaptığı sırada teröristler tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre, 4 terörist öldürüldü. Devam eden operasyonlarda 3 terörist daha öldürüldü.

Operasyonların dün sona erdiği ancak sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde aralarında vali yardımcıları ile İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın da bulunduğu heyetin inceleme yaptığı sırada teröristler tarafından ateş açıldı. 

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürüldüğü, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ın ise beraberindeki heyet ile birlikte inceleme yaptığı sırada ateş açılan tarihi Dört Ayaklı Minare civarında yaşanan olayda, güvenlik güçleri teröristlere anında karşılık verdi. Yaklaşık 5 dakika süren çatışmada, ilk belirlemelere göre 4 terörist öldürüldü. Devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada 3 terörist daha öldürüldü. Ateşin, incelemelerde bulunan heyete yönelik olup, olmadığı henüz öğrenilemezken, heyet bölgeden ayrıldı.