Diyarbakır'da mangal keyfi pahalıya mal oldu! Piknik tüpleri bomba gibi patladı

Diyarbakır'da mangal keyfi pahalıya mal oldu! Piknik tüpleri bomba gibi patladı
Diyarbakır’da bir apartmanın teras katında yapılan mangal sonrası mangaldaki alevler piknik tüplerinin üzerine düştü. Aradan bir süre geçtikten sonra piknik tüpleri bomba gibi patlarken, o anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Yangın, merkez Bağlar ilçesinin Bağlacılar Mahallesi'nde çıktı. 7 katlı apartmanın terasında mangal yapanların söndürmediği ateş, önce patlamalara ardından yangına neden oldu.

ALEVLER TERASI SARDI

Kısa sürede büyüyen alevler, tüm terası sardı. Kentin birçok yerinden görülen yangına ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederken, binadakiler tahliye edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kişiye ise sağlık ekiplerince olay yerinde müdahale edildi. Soğutma çalışmaları sürdürülen yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

PANİK YAŞADILAR

Korku ve paniğe neden olan yangın öncesi meydana gelen patlama anları, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Cep telefonlarına yansıyan görüntülerde, patlamaların etkisi görülüyor.

mangal-atesi-terasi-yakti-3629-dhaphoto11.jpgmangal-atesi-terasi-yakti-3629-dhaphoto13.jpgmangal-atesi-terasi-yakti-3629-dhaphoto1.jpgmangal-atesi-terasi-yakti-3629-dhaphoto2.jpgmangal-atesi-terasi-yakti-3629-dhaphoto3.jpgmangal-atesi-terasi-yakti-3629-dhaphoto4.jpgmangal-atesi-terasi-yakti-3629-dhaphoto6.jpgmangal-atesi-terasi-yakti-3629-dhaphoto9.jpg