Diyarbakır'da PKK'nın haraç timi öldü!

Diyarbakır'da PKK'nın haraç timi öldü!
Diyarbakır Bağlar'da önceki gün gözaltındaki şüphelileri hastaneye götüren polis servisine yönelik saldırının detayları netleşti.

Yol kenarına park eden bombalı aracın infilak ettirilmesi sonucu 3 kişinin öldüğü, 12'si polis 45 kişinin yaralandığı saldırıda ölenlerin PKK üyesi olduğu ortaya çıktı. 
 
HARAÇ TOPLUYORLARDI
 
Zırhlı polis servis aracında ölen üç kişinin Bismil Beledij'e Meclis üyeleri Tufan Tunç, Zafer Koluman ve Mehmet Argul olduğu belirlendi. Saldırıda, aynı araçta bulunan ve yaralanan 4 PKK'lınm da aynı suçtan gözaltında bulunduğu, 7 şüphelinin 2 gün önce Diyarbakır'da haraç topladıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındığı ve sağlık kontrolü için polis nezaretinde hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Örgüt üyelerinin PKK adına bir fabrikaya el koydukları iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi. 
 
ÜSTLENDİ AMA GÖRMEDİ
 
Polislerin hedef alındığı bombalı saldırıda kendi adamlarının ölümüne sebep olan terör örgütü ise saldırıyı görmezden geldi. 
 
Saldırıyı üstlenen terör örgütü PKK, saldırının, örgütün sözde bölge sorumlusu Ekrem Güney ve yardımcısı Ahmet Talva'nın Lice'de öldürülmesine karşı gerçekleştirildiğini duyurdu. Ancak duyuruda, ölenlerin PKK'lı olmasıyla ilgili hiçbir ifade yer almadı.