Dobravaçi komşi transit gitmek Alamanya

Dobravaçi komşi transit gitmek Alamanya
Beşiktaş'tan ayrılan Dorukhan Toköz'ü Avrupa'ya götüreceğini söyleyen manajeri Ahmet Bulut, oyuncusunun Trabzonspor'a imza attığını açıkladı. Bulut'un açıklamasının ardından sosyal medyada capslarla yıkıldı.

Menajer “Avrupa” dedi Dorukhan gözünü Trabzon’da açtı. Sosyal medya pasport diyen Şener Şen’le bombayı patlattı

Orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Dorukhan Toköz, Beşiktaş''ın yaptığı tüm tekliflerini "Avrupa''da futbol oynayacağım" diyerek geri çevirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe ile temasa geçen oyuncu, bu diğer iki İstanbul kulübünün de tekliflerini, menajeri Ahmet Bulut''a güvenerek kabul etmedi.

Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da benzer açıklamalar yaparak "Toköz artık Avrupa''da top koşturacak"  açıklamasını yapmıştı. Ünlü futbol menajeri Ahmet Bulut, Dorukhan Toköz''e takım ayarlayamadı. Bulut, oyuncusunun Trabzonspor''da forma giyeceğini açıkladı. 

 Avrupa diye Dorukhan Toköz''ü Trabzon''a götüren Ahmet Bulut sosyal medyada gündem oldu.

Bir sosyal medya kullanıcısı Şener Şen ve İlyas Salman''ın başrollerini oynadığı ''Banker Bilo'' filmindeki ''Maho'' karakterinin, köylüleri Almanya yerine İstanbul''a bırakmasına gönderme yaptı. Aynı kişi paylaşımında "Dorukhan Toköz''ü Avrupa diye Trabzonspor''a götüren Ahmet Bulut" diyerek Şener Şen''in rol aldığı sahneyi koyması gündem oldu.  

İlgili Haberler