Doç. Dr. Levent Akçay’a büyük saygısızlık! Böyle doktora bu yapılır mı?

Doç. Dr. Levent Akçay’a büyük saygısızlık! Böyle doktora bu yapılır mı?
Çektiği videolarla son günlerde adından İYİ Parti YİK ve ARGE Komisyonu üyesi Doç Dr. Levent Akçay'ı, isimsiz troll 'teröristler' sosyal medyada linç edilmeye başladı. Doç. Dr. Akçay, geçtiğimiz günlerde korona virüs ile ilgili gülümseten sözler kullanmıştı.

Çektiği son videolarla özellikle sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi gören İYİ Parti YİK ve ARGE Komisyonu Doç. Dr. Levent Akçay, 2-3 gündür yoğun bir şekilde troller tarafından hedef alındığını belirtti.

Otuz senedir bilim dünyası içerisinde olduğunu ifade eden Doç Dr. Levent Akçay, “Ya arkadaşlar ben otuz senedir bilim dünyası içerisindeyim ve yıllarda yazıyorum. Bizim amacımız halka yardımcı olmak. Benim Tweetlerimle, anlattığım videolarla milyonlarca insan koronadan korundu. Siz niye bunu göz ardı ediyorsunuz. Benim hangi söylemimde Sayın Cumhurbaşkanına, Bilim Kurulu üyesine, Sayın Bakana bir şey var. Hiçbirinde yok iyi dinleyin” dedi.

Doktor Akçay, yayınladığı videolarda şu ifadeleri kullandı:

"2-3 gündür yoğun bir şekilde troller tarafından FETÖ’cü ilan edilmişim. Sebep ise benim yayınladığım videolar, komiklikler ve orada yaptığım mizahilerden alınmalar… Ben size yaptığım son videodan bahsedeyim. Orada korona virüsle dalga geçiliyor; ne hükümetimizle ne de Bilim Kurulu üyelerimizle… Beni iyi dinleyin. Sonundaki kimsin sen lafı, G.O.R.A filmindendir. ‘Kimsin sen çık dışarı’ Bu ikisinin birleşmiş halidir o. Allah aşkına biraz film izleyin ya. Biraz kültürlü olun. Sonra diyeceksiniz ki, şunu yaptı bunu yaptı. Ya arkadaşlar ben otuz senedir bilim dünyası içerisindeyim ve yıllarda yazıyorum. Bizim amacımız halka yardımcı olmak. Benim Tweetlerimle, anlattığım videolarla milyonlarca insan koronadan korundu. Siz niye bunu göz ardı ediyorsunuz. Benim hangi söylemimde Sayın Cumhurbaşkanına, Bilim Kurulu üyesine, Sayın Bakana bir şey var. Hiçbirinde yok iyi dinleyin. Yapmayın biriniz başlıyorsunuz bir taraftan bir şey uydurmaya. Sahte sahte Tweetler, yok 2016’da şunu yazmış. Siz deli misiniz? Ben FETÖ Savar olarak biliniyorum. FETÖ benim bir kilometre yanıma yaklaşamaz. Siz ne anlatıyorsunuz ya? Siz benim bir arkadaşlarımla, hastanemle konuşun. Bir benim ameliyat ettiğim insanlarla konuşun. Ve bir terbiyesizlik daha… Şehitlere ve gazilere ben küfür etmişim.. Ben şehit ailelerini ve gazi yakınlarını ücretsiz ameliyat yapıyorum. Siz ne anlatıyorsunuz ya? Özel hastanede bu. İnsanlar onlara bakmazken, o insanlar bana geliyor. Bakın bu Tweetin altına yüzlerce şehit ve gazi yakını aileler yazacak. Utanacaksınız o zaman. Yapmayın bu tür şeyler…"