Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ilgili çok konuşulacak iddia

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ilgili çok konuşulacak iddia
TV8'de yayınlanan ve başrollerini Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yeni bölümlerine yılbaşı nedeniyle ara vermişti. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılmış olabileceği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

TV8'de ilk yayınlandığı dönemde dikkatleri üzerine çeken Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, bir süreden bu yana yayınlanmıyordu. Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz çarşamba ise ekranda olmayan dizi, yılbaşı arası verdi.2021 yılının ilk haftasında verilen bu aranın ardından dizinin ne kadar süre ekranda olmayacağı merak ediliyordu. 

ÇARŞAMBA GÜNÜ YENİ BÖLÜM EKRANA GELECEK 

TV8 tarafından yayınlanan fragman ile aranın uzun sürmeyeceği ve dizinin yeniden ekrana döneceği ortaya çıktı. Alınan yeni karar ile 13 Ocak Çarşamba akşamı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27. bölümü yayınlanacak. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, artık Engin Öztürk’ün ağırlığı daha da çok artacak.

İBRAHİM ÇELİKKOL'UN DURUMU MERAK EDİLİYOR 

İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı 13 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde ortaya çıkacak.