Doktorluktan da atılan GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’den tehdit gibi bomba açıklama

Doktorluktan da atılan GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’den tehdit gibi bomba açıklama
Medeni Kanun’u hedef alarak çok eşliliği savunan ve sonrasında Hem GATA Başhekim Yardımcılığı hem de doktorluktan alınan Ali Edizer’den sosyal medyada olay paylaşımlar geldi. Edizer, "Susmamı, bir kenara çekilmemi tavsiye eden iyi niyetli kardeşlerime teşekkür ederim. Amma : İki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi vazgeçtim. Hukuk dairesinde sonuna kadar mücadele edeceğim" dedi.

Medeni Kanun hakkında söylediği sözlerle büyük tepki çeken, Önce GATA Başhekimi Yardımcılığı görevinden ardından ise doktorluktan atılan Ali Edizer’in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Edizer'in yaptığı paylaşımlardaki en dikkat çeken sözler “Açığa alınmak derken?' Bizim açıkta olması gereken her şeyimiz açıktaydı zaten. Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi” oldu. Edizer'in bu sözleri, Recep Akdağ'ın döneminde Sağlık Bakanlığı'nda görev yaptığı dönemle ilgili bildiklerini anlatmakla tehdit etmek olarak algılandı. 

ali2-003.jpg

Edizer, yaptığı bir diğer paylaşımda ise emekli olmaktan vazgeçtiğini belirterek şunları söyledi:

"Susmamı, bir kenara çekilmemi tavsiye eden iyi niyetli kardeşlerime teşekkür ederim. Amma : İki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi vazgeçtim. Hukuk dairesinde sonuna kadar mücadele edeceğim. Her şey sadece Allah'ın (cc) dilemesiyle olur..."

ali-edizer-001.jpg