Doktorun ahlaksız 19 Mayıs mesajına CHP’li Kaya’dan suç duyurusu

Doktorun ahlaksız 19 Mayıs mesajına CHP’li Kaya’dan suç duyurusu
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayanlara sosyal medya hesabından skandal sözler söyleyen Doktor Ahmet Yaşar Zengin hakkında suç duyurusunda bulundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayanlara sosyal medyadan “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” ifadelerini kullanan ve büyük tepki çeken Doktor Ahmet Yaşar Zengin hakkında CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya suç duyurusunda bulundu.

ahmet-004-001.jpg

Anka Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Onkoloji uzmanı olarak görev yapan Doktor Ahmet Yaşar Zengin, sosyal medya hesabı üzerinden 19 Mayıs’ı kutlayanlara ilişkin, “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” paylaşımını yapmasına tepki gösteren Ahmet Kaya, “Bunlar, Türkiye’nin ve Trabzon'un yüz karalarıdır.  Kendi ülkesine, Atasına, milletine karşı nasıl bir kindir, nasıl bir düşmanlıktır bu, nasıl bir alçaklıktır?” dedi.

19 MAYIS DÜŞMANI DOKTORA, CHP’Lİ KAYA’DAN SUÇ DUYURUSU

Konuya ilişkinç yazılı açıklama yapan Kaya, “Bu sözleri duyunca inanamadım, bu şahsın bir doktor olabileceğine ihtimal dahi vermek istemedim. İnsanlar hayatını teslim ediyor buna! İnanılır gibi değil gerçekten!” diyerek, 19 Mayıs düşmanı doktor hakkında suç duyurusunda bulunarak, savcıları harekete geçmeye çağırdı.

Cumhuriyet şehri Trabzon’un bu tür rezilliklerle gündeme gelmesinden büyük üzüntü duyduğunu kaydeden Ahmet Kaya, Atatürk düşmanı doktor hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından işlem yapılmasını da istedi.

BELLİ Kİ ATATÜRK, HAİNLERİN NASIRINA DA FENA BASMIŞ

19 Mayıs’ı kutlayanlara ağır hakaretlerde bulunan doktor Zengin’i meczup ve Türkiye’nin içindeki hain olarak nitelendiren Ahmet Kaya, Cumhuriyet ve Atatürk’e hakaret edenlere ilişkin tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Nedir bu ülkeye, bu ülkenin değerlerine düşmanlıklarının sebebi? Belli ki Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da sadece Samsun'a ayak basmamıştır, işbirlikçilerin, hainlerin nasırına da fena basmıştır. Bunların 100 yıldır geçmeyen kuyruk acılarının, kinlerinin sebebi budur.

ATATÜRK’ÜN DENİZE DÖKTÜĞÜ DÜŞMAN KALINTILARI

Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak düşman işgali altındaki vatan topraklarımızda milli mücadeleyi başlatmıştı. Ve bu mücadele sonucunda Türkiye Cumhuriyeti devletimiz kurulmuştu.

19 Mayıs devletimizin kuruluşunun ön sözü, Millî mücadelenin başlangıcıdır. Umutsuzluk ve çaresizlik içindeki Türk Milleti için Gecenin en karanlık anında yakılmış bir umut ışığıdır.

Millî mücadelemizden rahatsız olanlar düşman ordularıdır, Atatürk' ün denize döktüğü düşman kalıntılarıdır ve onların yerli işbirlikçileridir, içimizdeki hainlerdir. Başka izahı yoktur!

YETTİNİZ ARTIK

Atamızın 100 yıl önce denize döktüğü bu düşman kalıntıları,bu çürümüş zihniyet 100 yıl sonra nereden alıyor bu cesareti? Kimlerden alıyor? Yettiniz artık, yettiniz!

Millî mücadele olmasaydı, Atatürk olmasaydı adınız, soyadınız ne olurdu?Hiç düşündünüz mü ey meczuplar? Ey Atatürk düşmanları!”

İlgili Haberler