Dolar kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru ne kadar oldu?
Dolar kuru, Türk Lirası karşısında gerilemeye devam ediyor. Dün 4.5766 lira seviyesine kadar gerileyen dolar kuru, haftanın son gününe nasıl başladı? İşte güncel dolar fiyatı:

Küresel risk iştahının zayıf seyrettiği son birkaç gündür Türk Lirası varlıklar genel anlamda pozitif ayrıştı. Bu aryışma sonucu gelişmekte olan ülke para birimleri dolar karşısında negatif bir seyir izlerken Türk Lirası dün yüzde 1'e yakında değer kazanarak kur fiyatı 4,57 lira seviyesinin altını test etti.

Haftanın son iş gününe baktığımzıda ise dolar kuru, Türk Lirası karşısında şu dakikalarda 4.57 lira seviyelerinden işlem görmeye başladı. Aynı dakikalarda euro kuru ise TL karşısında 5,33 lira seviyesinden el değiştiriyor.

Uzmanlar dolar kuru fiyatında yükselişlerin satış fırsatı olarak değerlendirilğini belirterek, kur fiyatında teknik olarak 4,65 lira seviyesinin altında kalınması halinde ilk etapta 4,55 lira seviyesine kadar düşüşün sürmesinin beklendiğini ifade ettiler. Bu seviye altında ise dolar kurunun 4,50 ve 4,45 lira sonraki desteklerinin oluşturduğunu kaydettiler.