Dolar kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru ne kadar oldu?
TL, ABD'li Bolton'un Türkiye ziyareti süresince baskı altında kalırken dolar kuru 5.50'nin üzerini test etti. Dolar/TL yeni güne hafif aşağı yönde başlarken bugün piyasalarda FOMC tutanakları takip edilecek.

Dün gelişmekte olan ülke para birimleri genelinde olumsuz bir hava gözlenirken, dolar karşısında en kötü performansı, ABD'nin Suriye'den çekilme sürecine yönelik iyimserliğin kaybolmasıyla, Türk Lirası gösterdi.

Dün güne 5.40 civarında başlayan kurda değer kaybı bir ara yüzde 2'ye ulaştı ve 5.51 seviyesinin üzeri test edildi. Kur kapanışta 5.48'lerde yer aldı.

Dolar/TL bugüne ise hafif aşağı yönlü başladı. Saat 08:15'te dolar/TL 5.4750'den işlem gördü, aynı saatte euro/TL 6.2770'de yer aldı.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un Suriye'den çekilme için YPG/PYD unsurlarının güvenliğiyle ilgili sarf ettiği sözler Türkiye'nin tepkisini çekmiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bolton'a yönelik eleştirileri ve randevu vermemesi iki ülke ilişkilerine yönelik endişelere neden olmuştu.