Dolar ve altını bilen İslam Memiş'ten bomba tahmin

Dolar ve altını bilen İslam Memiş'ten bomba tahmin
Dolar kuru ve gram altın fiyatları ile ilgi yaptığı tahminlerle dikkat çeken İslam Memiş, yeni tahminini "Sırada ne mi var" diyerek paylaştı.

Dolar ve altın piyasalarında yaşanan hareketlilik 2021''in son ayına damga vurmuştu. Doların 18 TL''yi aştığı saatlerde  "çökecek" diyerek uyaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kripto para ve altın fiyatlarıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalara bulunmuştu.

İslam Memiş yatırım için sepette İngiliz Sterlini olması gerektiğini belirtmişti.

Gram altın fiyatlarında 2022 yılı için umutlu konuşarak 1450 TL seviyesini veren Memiş, gümüş fiyatlarında çok yakın zamanda ani bir yükseliş yaşanacağını belirtti.

Memiş "Gümüş şu anda 9,5-10 TL arası işlem görüyor. 2022''de gümüşün gram fiyatının 20 TL''ye yükseleceğini tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

"SIRADA NE Mİ VAR?" DİYEREK AÇIKLADI

Araba fiyatları için ‘çöküş’ öngördüğünü belirten Memiş, Twitter hesabından, "Sırada ne mi var? Araç alacaklara müjde, stok yapanlara kazık var. Sanırım fırsatçıların elinde patlayacak" dedi.

"ÜZÜLMEDİNİZ, İNŞALLAH, DEVAMI GELECEK!"

İslam Memiş, 23 Aralık tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer vermişti:

"Kripto para piyasasında işlem yapan arkadaşlar; Uzun vadeli ve ihtiyacınız olmayan parayı bağlarsanız iyi olur. Devletlerin karşısında olmayın! Ulus devletler, tokat atacak! Üzülürseniz üzülürüm" 

Kripto paralardaki çöküşün ardından ise Memiş, sosyal medya hesabından yatırım tavsiyesi olmayan "devletler tokat atacak" tahmini yaptığı haberi paylaşarak, "Üzülmediniz, inşallah. Devamı gelecek! Uyarıyı 49-50 binden yapmıştım" ifadelerini kullandı.


 
 

İlgili Haberler