Doları ve Euroyu önceden bilen adam Remzi Özdemir piyasalardaki büyük oyunu açıkladı, Kimler Berat Albayrak’ın istifasını önceden bilip 1 koyup 10 aldı!

Doları ve Euroyu önceden bilen adam Remzi Özdemir piyasalardaki büyük oyunu açıkladı, Kimler Berat Albayrak’ın istifasını önceden bilip 1 koyup 10 aldı!
Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir Berat Albayrak’ın istifasıyla ilgili piyasaları yakından ilgilendiren bomba iddiaları köşesine taşıdı. Özdemir yazısında; 'Bakan Albayrak'ın istifasını önceden kim biliyordu ki, Türkiye'ye yabancı para soktu?' dedi.

Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir bugünkü yazısında eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasıyla ilgili bomba iddiaları yazdı.

Albayrak’ın istifasından önce Türkiye'ye bazı yabancı fonların 2 Kasım'dan itibaren düzenli olarak Türkiye’de piyasalara para sokmaya başladığını iddia eden Özdemir yazısında; “Tabii ki burada önemli olan; bu oyunu kim kurdu? Bakan Albayrak'ın istifasını kim biliyordu ki, Türkiye'ye yabancı para soktu? Dahası yeni Merkez Bankası Başkanı kiminle ne konuştu ki, bazı yabancı fonlar faiz artışından o kadar emin bir şekilde rapor yazıp Türkiye'ye para soktular?” ifadelerini kullandı.

Bu operasyonun Londra'daki birkaç yatırım şirketine yaradığını belirten Remzi Özdemir yazısında; "En tepeden yani 8.500 seviyesinden dolar sattılar, en dipten borsadan senet aldılar. Şimdi faizler yükseliyor. Bu süre içerisinde borsada kazandığını kazanacak olan yabancı, önümüzdeki ay en yüksek faizden hazine bonosu alıp, kenara çekilecek. Türkiye bir anda istikbal vaat eden ülke olacak ve faizler tekrar düşecek. İşte o noktada satışlar gelecek. Türkiye yeniden kötü ülke olacak." diye yazdı…

Remzi Özdemir’in Yeniçağ’daki yazısının tamamı için tıklayınız!