Doları ve Euro'yu önceden bilen adam Remzi Özdemir YENİÇAĞ TV'de açıklıyor

Doları ve Euro'yu önceden bilen adam Remzi Özdemir YENİÇAĞ TV'de açıklıyor
YENİÇAĞ TV alanında uzman, birbirinden önemli isimleri konuk etmeye devam ediyor. Doları ve Euro’yu önceden bilen adam olarak izleyicinin hafızasında yer edinen Remzi Özdemir, YENİÇAĞ TV'de ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.

YENİÇAĞ TV, birbirinden özel konukları ağırlamaya devam ediyor. YENİÇAĞ TV’nin ilk canlı yayın konuğu, doları ve Euro’yu önceden bilen adam olarak hafızalara kazınan Remzi Özdemir oldu. Özdemir, Ebru Güngör’ün moderatörlüğünde ekonomine gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.

VEDAT YENER’İN KONUĞU HÜSEYİN MACİT YUSUF

YENİÇAĞ TV yayın akışı, Remzi Özdemir’in ardından da dolu dolu devam edecek. Bir dönem, Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş tarafından 'Gezici Elçi' olarak görevlendirilen Hüseyin Macit Yusuf da Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeleri saat 14.00’da YENİÇAĞ TV’de Vedat Yener ile beraber değerlendirecek.

SAAT 15.00’DA İBRAHİM ÖZKAN KONUK OLUYOR

YENİÇAĞ TV yayın akışı, saat 15.00’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’ın konuk olduğu program ile devam edecek. Özkan, İstanbul’da ve Türkiye genelinde siyasette ve yerel hizmetlerde yaşananlarla ilgili yorumlarda bulunacak.

Siz de Türkiye’deki ve dünyadaki gelişmeleri ‘Dünyayı Türkçe İzleyin’ sloganı ile sizlere ulaştıran, tarafsız ve bağımsız gazeteciliğin adresi YENİÇAĞ TV’ye abone olup, destek vermeyi unutmayın…