Selçuk Geçer'den fena Mehmet Barlas açıklaması. Tweeti görünce Barlas'ın gözleri uzaklara daldı

Selçuk Geçer'den fena Mehmet Barlas açıklaması. Tweeti görünce Barlas'ın gözleri uzaklara daldı
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sosyal medya hesabından Mehmet Barlas için çok sert ifadeler kullandı. Geçer, "Merak ediyorum. Sedat Peker in Mehmet BARLAS la ilgili söylediklerine YALANNNN diyebilecek bir tane vatan evladı var mı?" sorusunu sordu.

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, dün danışmanı üzerinden Mehmet Ağar''ı hedef almış ve Mehmet Barlas''ı da unutmamıştı.

Peker, tweet dizisinde Barlas hakkında da, "Pokemon Mehmet Barlas senin dilin de çok uzadı. Boğazdaki Les Ottomans otelde gözlerden uzak bir şekilde iş takibi sonucu aldığın cukkaları da anlatacağım. Sizi mahvedecem, sizi kibrit kutusundan çıkarıp iğnenin deliğinden geçirecem, göreceksiniz… SÖZ NAMUS…" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer de sosyal medya hesabından, Peker''in Barlas hakkında söyledikleri hakkında tweet attı. Geçer, "Merak ediyorum. Sedat Peker in Mehmet BARLAS la ilgili söylediklerine YALANNNN diyebilecek bir tane vatan evladı var mı? 
Sedat Peker''le  cibilliyeti belli olmayan birini aynı cümlede mecburen yan yana kullanmak zorunda kaldığım için tüm takipçilerimden özür diliyorum."
ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler