Dolarla mı maaş alıyorsunuz diyen Berat Albayrak'a Ali Babacan'dan dolarlı gönderme

Dolarla mı maaş alıyorsunuz diyen Berat Albayrak'a Ali Babacan'dan dolarlı gönderme
Merkez Bankası faiz indirimine gitmesiyle beraber dolar 9.60 seviyelerine geldi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Babacan, Berat Albayrak’a göndermede bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı doların yükselişine tepki göstererek Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın dolar açıklamalarına göndermede bulundu.

"TÜRKİYE MAAŞINI DOLARLA ALANLAR İÇİN CENNET OLDU"

Babacan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye''de maaşını dolarla alan çok azdır. Ama şunu biliyoruz ki; dolar arttığı zaman tam da o yüzden biz fakirleşiyoruz. Türkiye, sayelerinde maaşını dolarla alanlar için cennet oldu. Maaşını dolarla alanlar için bedava bir ülke oldu Türkiye.” İfadelerini kullandı.

Babacan paylaşımının devamında “Bu ülkenin çaresi ne bugünkü kötü yönetimdir ne de geçmiş vesayetçi akıldır. Türkiye, tüm sorunlarını demokrasi zemininde konuşarak çözme gücüne sahip bir ülkedir” diye yazdı.

ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ahmet Hakan''ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk olmuştu. Albayrak programda Hakan’ın “Dolar yükselince endişelenmeli miyiz?” sorusuna, ''''Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz var mı? Dolarla bir işiniz var mı? '''' diye yanıt vermişti.

İlgili Haberler