Dondurma almaya gitti 2 çocuk babası adama kaçtı

Dondurma almaya gitti 2 çocuk babası adama kaçtı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan 18 yaşındaki Kübra Kalır’ın aynı iş yerinde çalıştığı, evli ve iki çocuğu olan Maşallah Gürer adlı kişi ile kaçtığı ortaya çıktı. Yayına bağlanan Gürer’in erkek kardeşi “Eşi Maşallah’ı denizde kayboldu diye biliyordu. Bu sabah kaçtığını öğrendi” ifadelerini kullandı.

Dondurma almaya gitti 2 çocuk babası adama kaçtı. 18 yaşındaki kız Müge Anlı'yı şoke etti

İstanbul Eyüp’te ailesiyle yaşayan 18 yaşındaki Kübra Kalır’dan evinden dondurma almaya diye çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Gözyaşları içinde Müge Anlı’nın programına başvuran genç kızın ailesi, sabah saatlerinde aldıkları ihbar telefonu üzerine kızları Kübra’nın aynı iş yerinde çalıştığı, evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer ile kaçmış olabileceğini söyledi.

Kübra’nın evden ayrılırken yanına kimliğini dahi almadığını belirten ailesi, kızlarının tek başına kişisel ihtiyaçlarını dahi karşılayamadığını söyledi. Endişeli ailenin kızlarının dönmesi için çağrıda bulunmasından kısa süre sonra Müge Anlı, Kübra’nın tahmin ettikleri gibi evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer’in yanında olduğunu söyledi. Daha önce de başka bir evli erkekle kaçma girişimi olan Kübra, canlı yayına bağlanarak gözyaşlarına boğulan anne ve babasına “Seven insan kaçar. Eve dönmeyeceğim. Maşallah da eşinden boşanacak” dedi.

“EŞİM ‘EVDEN GİT, SENİ EVE ALMAYACAĞIM’ DEDİ”

Kübra’nın ardından canlı yayında bağlanan Maşallah Gürer, eşiyle yaklaşık bir aydır sorun yaşadığını ifade ederek “Eşim ‘Evden git, seni eve almayacağım’ dedi. Kübra ile Cumartesi günü buluştuk. Bana eve dönmeyeceğini ifade etti. Biz de birlikte kaçtık” diye konuştu.

6 ve 3 yaşlarında iki çocuk sahibi Gürer’in açıklamalarının ardından öfkelenen baba Yaşar Kalır, bu ilişkiyi asla onaylamadığını, nefesi yettiğince peşlerinde olacağını söyledi.

EŞİNİN DENİZDE KAYBOLDUĞUNU SANIYORDU

Müge Anlı’nın ve ailesinin ikna çabalarına rağmen ikna olmayan Kübra, bu kez bir haftada kaçmaya karar verdiği Maşallah Gürer ile arkadaşça aynı evi paylaşacakları söyledi.

Diğer yandan yayına bağlanan Gürer’in erkek kardeşi Mehmet Gürer ise, “Eşi Maşallah’ı denizde kayboldu diye biliyordu. Bu sabah kaçtığını öğrendi” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler