Dorukhan Toköz yine rotasını değiştirdi

Dorukhan Toköz yine rotasını değiştirdi
Avrupa'ya transfer olmak adına Beşiktaş ile sözleşmesini uzatmayan Dorukhan Toköz hakkında sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Genç oyuncunun, geçen sezondan bu yana adının anıldığı takımların hiçbirinden teklif almadığı öğrenildi.

Fanatik''te yer alan habere göre, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve futbola Avrupa''da devam etmeyi planlayan Dorukhan Toköz, transfer olmayı hedeflediği takımlardan istediği seviyede teklif alamadı.

Oyuncunun durumu ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden Beşiktaş''ın Dorukhan''a açık kapı bıraktığı öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Beşiktaş''ın eski teknik direktörü, A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş''ten, Dorukhan Toköz''e transfer tepkisi gelmişti. Güneş, "Dorukhan sen neden transfer yapmıyorsun kardeşim? Neden gitmiyorsun? Ya da anlaşıp takımında kalmıyorsun. Ne yaptığı belli değil." ifadelerini kullanmıştı.

Güneş şu sözlerle konuşmasına devam etmişti:

Niye transfer yapmazsın, kulübünden nasıl gitmezsin bir yere ya. 1 sene olmuş. Yine aradım onu, hala belli değil. 1 senesini kaybetti. Kafası hala transferde. Tüm oyuncuları transfere bağlamak değil ama para mı önemli, değerin mi. Sen şimdi formda olsaydın 5 misli paran olacaktı.

Siyah-Beyazlılar, 25 yaşındaki orta sahaya 7 milyon TL maaş ve 100 bin TL maç başı ücret önermişti.

İlgili Haberler