Dorukhan Toköz’e Roma talip oldu!

Dorukhan Toköz’e Roma talip oldu!
Beşiktaş’ın genç yıldızı Dorukhan’a İtalya’dan bir talip daha çıktı. Daha önce Udinese ve Lazio’nun girişimlerde bulunduğu yıldız oyuncuya Cengiz Ünder’in takımı Roma da talip oldu.

Beşiktaş’ta geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla önce ilk 11’in değişilmez ismi olan ardından A Milli Takım’a kadar yükselen Dorukhan Toköz, transfer döneminin ön plana çıkan ismi olmaya devam ediyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre, İtalya Serie A ekiplerinden Udinese ve Lazio’nun girişimlerde bulunduğu 23 yaşındaki ön liberoya son olarak bir diğer Çizme ekibi Roma’nın talip olduğu ortaya çıktı. Temsilcimiz Cengiz Ünder’in formasını giydiği İtalyan kulübünün, menajerler aracılığıyla Siyah beyazlılarla pazarlıklara başladığı kaydedildi.

KARİYER PLANI BELLİ

Genç oyuncu için sadece Udinese’den 6 milyon Euro’luk sözlü teklif alan ancak 10 milyon Euro’da direten Beşiktaş Yönetimi’nin, bonservis taleplerinin karşılanması halinde satışa onay verebileceği belirtildi. Beşiktaş’la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dorukhan Toköz’ün, ilk etapta kariyerine Beşiktaş’ta devam etmeye sıcak baktığı belirtildi. Başarılı oyuncunun, en az 1 sezon daha Beşiktaş’ta kalıp istikrarını sürdürmesinin ardından transfer olmayı düşündüğü ifade edildi.