Düğün salonları ne zaman açılacak

Düğün salonları ne zaman açılacak
Korona virüs salgını süresince kapalı olan düğün salonlarının açılış tarihi ile ilgili son gelişmeler milyonlarca çiftin gündeminde yer alıyor. Özellikle çiftleri yakından ilgilendiren düğün salonları ne zaman açılacak merak konusu oldu. Düğün salonları açılacak mı, ne zaman açılacak gibi soruların yanıtları merakla bekleniyor. İşte düğün salonları hakkında merak edilenler…

Kabine Toplantısı’nın ardından alınan kararlar neticesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yasakların kalkacağı tarihi açıklamıştı. Normalleşme için Mart ayı işaret edilmişti. Milyonlarca vatandaş normalleşmenin nasıl olacağını merak ederken, evlenecek çiftler düğün salonlarının yeniden ne zaman açılacağını araştırmaya başladı. İşte normalleşme ile ilgili merak edilenler…

Düğün salonları açılış tarihi ile ilgili araştırmalar son günlerde arttı. En son gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında normalleşme takvimi için Mart ayı işaret edilmişti. Şimdi ise gözler düğün salonları ne zaman açılacak sorusunun yanıtına çevrildi. Böylelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın evlilik hazırlığındaki gençler için düğün sezonunun açılış tarihlerine ilişkin vereceği bilgiler heyecanla bekleniyor.

DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK
Korona virüs salgını sebebiyle getirilen yasaklar evlilik hayali kuran gençler hayallerine bir süreliğine ara vermiş ve düğün planlarını askıya almışlardı. Kabine Toplantısı''nda evlilik hazırlığındaki gençlerin merakla beklediği düğün salonlarının açılış tarihide gündeme gelmesi bekleniyor.

ERDOĞAN''DAN MART AYI İÇİN NORMALLEŞME AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantı''nın ardından yaptığı açıklamada “Mart aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz bir ay olacaktır. İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı itibarıyla kademli normalleşme sürecini başlatıyoruz.

İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız. Salgın tedbirleriyle sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, kıraathane vb. esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma sınırlamasını da illerimizdeki vaka, aşılama ve diğer ilgili kriterlere göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz.

Vatandaşlarımız bu konuda ne kadar dikkatli olur, ne kadar hassas davranır, kendi illerindeki görünümü ne kadar iyileştirirlerse normalleşme takvimi de o derece hızlı ilerleyecektir.

Tüm vatandaşlarımdan bir kez daha yürüttüğümüz mücadeleye destek vermesini istirham ediyorum.” ifadelerini kullandı.