Düğün salonu ne zaman açılacak? Düğün salonları açılıyor mu? Düğün salonları açılış tarihi belli oldu mu

Düğün salonu ne zaman açılacak? Düğün salonları açılıyor mu? Düğün salonları açılış tarihi belli oldu mu
Milyonlarca vatandaş düğün sezonunun yaklaşmasıyla beraber ‘Düğün salonları ne zaman açılıyor?’ sorusunu sıkça aratmaya başladı. Düğün salonları açılıyor mu? sorusu merak ediliyor. Peki, Düğün salonları ne zaman açılacak, tarih açıklandı mı? 2021 Düğünler ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Korona virüs önlemleri kapsamında düğün salonları da hali hazırda kapalı bulunan işletmeler arasında yer alıyor. Evlilik hayali kuran binlerce vatandaşımız ise düğün salonlarının ne zaman açılacağına ilişkin aramalar yapıyor. Peki, düğünler ne zaman başlayacak, tarih açıklandı mı?

DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Salgının ardından normalleşme sürecinde düğün salonlarının açılışına ilişkin henüz bir tarih netleşmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka sayıların iyice düşmeden herhangi bir değişikliğin gündemde olmadığını açıkladı.

DÜĞÜN SALONLARI AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce yaptığı açıklamada, mart ayından itibaren kademeli normalleşme sürecine geçileceğini belirtmişti. Ancak düğün salonları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Düğün salonlarının durumunun Sağlık Bakanlığı görüşleri ile karara bağlanması ön görülüyor.