Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün tarihi belli oldu!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün tarihi belli oldu!
2021 yılının ilk aylarında başlayan aşkları nikah masasına taşınıyor... Şimdilerde düğün öncesi tekne tatilinde olan gözde çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, nikah masasına oturmak için gün sayıyor. İkili düğünlerine yönelik açıklama yapmaktan kaçınıyordu. Ancak düğün tarihleri ortaya çıktı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir''in 2021 yılının ilk aylarında başlayan aşkları, düğün hazırlıkları ile tam gaz devam ediyor.

Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’tan evlilik teklifi almıştı. Çift, 26 Haziran''da da ilk adımı attı.

Hem kız isteme merasimi gerçekleşti, hem de nişan yüzükleri takıldı. Tuzlu kahveyi içen Oğuzhan Koç’un “Bence mükemmel bir karışım” sözü sosyal medyayı salladı.

Demet Özdemir üç elbise giydi. İsteme sırasında beyaz şık bir kalem elbise, nişan töreninde sırt dekolteli pembe bir elbise ve en son olarak da beyaz mini bir elbise giymişti.

Oğuzhan Koç, daha önce düğün için “İkimizin de takvimi çok yoğun, net tarih belirleyemedik” demişti. Ancak çiftin düğün tarihinin belli olduğu ortaya çıktı.

Herkesin merak ettiği Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün tarihini ilk kez Magazin D duyurdu. Ünlü çift, 28 Ağustos''ta dünya evine girecek.
 

İlgili Haberler