''Düğüne gittim'' diyen THK Müdürü'ne gazeteciden sert tepki

''Düğüne gittim'' diyen THK Müdürü'ne gazeteciden sert tepki
Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşcı, 2 günde 17 ilde 58 orman yangını yaşanırken düğüne gitmesini gazeteci Cemal Köyük de sosyal medyadan çok sert eleştirdi.

Helal olsun sana Cemal Köyük. Tey tey yapmaya gitmişti

Türkiye 2 gündür yangın felaketiyle karşı karşıya. Dün başlayan ve etkileri hâlâ devam eden yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor.
AKP’li Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Cenap Aşcı başkanlığındaki kayyum heyeti tarafından yönetilen Türk Hava Kurumu tartışılırken, Cenap Aşçı’nın CNN Türk’te katıldığı bir programda sarf ettiği sözler tartışma yarattı.

Cenap Aşçı, “Bu akşam özel bir durumum vardı. Çocukluğumdan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı, oraya gitmek zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaya bir tepki de gazeteci Cemal Köyük''den geldi. Köyük sosyal medya hesabından "THK başındaki kişi, ''çok sevdiğimiz bir kızımızın düğünü vardı oraya gittim''

Ülke cayır cayır yanıyor sen TV ye çıkmış düğüne gittim diyorsun. Deme bari.. Hadi gittin üç beş dakika gör çık. Dışarda ülke yanıyor. 

İnsanların da çok sevdiği evleri hayvanları ağaçları ormanları doğası tarlası toprağı vardı. İnsanlar öldü hepsi sen düğündeyken yok oldu bundan haberiniz var mı?

Görevini kötüye kullanma diye blr suç yok mu? 

Yok ya ne yaşıyoruz böyle anlamak mümkün değil.." yorumunu yapıp kızgın yüz ifadesi kullandı.

İlgili Haberler