Dünya dönüyorsa bu iyi insanların sayesinde dönüyor! Hayvanın son bakışına inanamayacaksınız

Dünya dönüyorsa bu iyi insanların sayesinde dönüyor! Hayvanın son bakışına inanamayacaksınız
Dünyada kötülük yapma oranının aşırı derecede arttığı bu dönemde bazı insanlar yaptıkları iyiliklerle bu dünyayı hala yaşatılabilir kılıyor. İşte iyi bir insan çok yavaş hareket ettiği için Dünya'nın en tembel hayvanı olarak bilinen Sloth'u tutarak karşı caddeye geçirdi ve ağacın gövdesine bıraktı. Sloth, ise iyi insana adeta teşekkür edercesine kafasına geriye çevirerek bakması yürekleri burktu. 

Dünya dönüyorsa hala, güzel insanların hatırına dönüyor ve güneş kızarıp battığı halde güzel insanların hatırı için sapsarı doğuyor. Ne olursa olsun yine de insanlığa olan umudumuzu korumamız gerektiğini kanıtlar nitelikteki insanların aramızda olduklarını bilmek çok güzel.

Bunun son örneği bir videoda gözler önüne serildi. Yavaşlıklarından dolayı dilimize tembel hayvan olarak yerleşen bir Sloth, caddenin karşısına geçmek istedi. Oldukça yavaş ilerleyen bu hayvanı gören iyi bir insan aracını durdurduktan sonra hayvanın yanına girdi. Güçlükle ilerlemeye çalışan hayvanı avuçlarının arasına alarak yolun karşısına geçirdi.

Ardından yeşillik alana geçen iyi insan, Sloth'u ilk gördüğü ağacın üzerine itina ile bıraktı.  Sloth ise ağaca tırmanmak yerine kendisine yardım elini uzatan insana kafasını geriye çevirerek adeta teşekkür edercesine baktı. Bu görüntü bir çok insanın yüreklerini parçaladı. Bir hayvana yardım elini uzatan yardımsevere sosyal medyadan olumlu yorumlar yapıldı. Bu dünya düzelecekse bur tür iyi insanlar sayesinde olacak.

sloth.jpg

 

İlgili Haberler