Dünyada son haber! FBI duyurdu Ghislaine Maxwell tutuklandı!

Dünyada son haber! FBI duyurdu Ghislaine Maxwell tutuklandı!
Sapık milyarder Jeffrey Epstein, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in oğlu Prens Andrew ve İngiliz sosyetesinden Ghislaine Maxwell'in içerisinde yer aldığı skandalla ilgili gelişmeler bitmek bilmiyor. Son dakika haberine göre Ghislaine Maxwell tutuklandı!

Prens Andrew'un "kaçak" durumdaki arkadaşı Ghislaine Maxwell ile yeni bir iddia ortaya atıldı. Andrew'un kuzeni, sapık milyarder Jeffrey Epstein için genç kızlar ayarlayan Ghislaine Maxwell'le ilgili şoke edici açıklamalarda bulundu.

Ghislaine Maxwell'in, Prens Andrew'un uzaktan kuzeni olan Christina Oxenberg'e, Palm Beach'te Jeffrey Epstein için kızları nasıl işe aldığını anlatarak övündüğü ortaya çıktı.

Bir Sırp prensesinin kızı ve Hollywood yıldızı Catherine Oxenberg'in de kız kardeşi olan 56 yaşındaki Oxenberg, Epstein'e "genç kızlar tedarik etmekle" suçlanan sosyetik Maxwell'in ona 'Jeffrey'nin beğendiği kız tipini biliyorum ve ona uygun kızlar ayarlayıp eve getiriyorum' dediğini söyledi.

Maxwell, 1997'de yaptığı bir toplantıda sosyetik yazar Oxenberg'den anılarını yazmasını istediğinde, sapık milyarder Epstein için genç kızlar ayarlamaktan gurur duyuyordu.

Sosyetik İngiliz Maxwell, içten içe Epstein ile evlenmek istiyordu. Böylece onu sapık milyarder onu 'yükseltmiş' olacaktı ve Maxwell onun için 'bir çalışandan daha fazlası' olacaktı. Oxenberg, Maxwell ve Epstein için "Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş" yorumunu yapıyor ve ikisinin de uyanık üçkağıtçılar olduğunu söylüyor.

Oxenberg, Maxwell ile buluşmasında yaşananları şöyle anlatıyor: 'Bana bie buluşmamız sırasında, "Jeffrey beni yakınında tutuyor çünkü asla hata yapmıyorum" demişti.'

Oxenberg, Pazartesi günü Discovery kanalında yayınlanmaya başlayacak ve Jeffrey Epstein'ın ölümü hakkındaki belgesel "Epstein'i Kim Öldürdü" adlı konuşuyor.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in eski bir çalışanının itiraflarından yaklaşık iki ay sonra ABD savcılığı Florida Palm Beach'teki eve yapılan baskının görüntülerini paylaşmıştı. i çalışan, Epstein'in bir dönem sevgilisi olan, ilişkileri bittikten sonra da ona birlikte olması için genç kızlar ayarlayan Ghislaine Maxwell'in yaklaşık iki metrelik bir portresinin söz konusu malikanede asılı olduğunu söylemişti.

İsmi gizli tutulan eski çalışan, 1999 yılından 2007'ye kadar Epstein'in evinde internet, güvenlik ve haberleşme alanında görev yapmıştı. Eski çalışanın anlattıkları, yaklaşık 50 gün sonra yayınlanan savcılık görüntüleriyle doğrulandı. Dünyayı dehşete düşüren video kaydı, Florida Palm Beach'teki malikanede 2005'te kaydedildi.

İngiliz sosyetik Ghislaine Maxwell, bir sandalyede çıplak bir biçimde oturuyordu ve bacakları uygunsuz bir şekilde aralıktı. Rezalet bununla da sınırlı değildi. Epstein'in eski çalışanı, malikanenin duvarları çırılçıplak kadın fotoğrafları, ilişkile giren çiftlerin resimleri ve tablolarıyla kaplıydı. 40 kilometrekarelik bir alana yayılmış olan malikanede Epstein, reşit olmayan kızlarla ilişkiye giriyordu.