Bir kullanıcı iPhone 13'e USB-C girişi yerleştirdi: Ne zaman satışa sunulacak

Bir kullanıcı iPhone 13'e USB-C girişi yerleştirdi: Ne zaman satışa sunulacak
Restore Technique isimli YouTube kanalı iPhone 13 modeline USB-C girişi eklemeyi başardı. Bu ekleme işleminde telefonun görünümünde herhangi bir değişim gerçekleşmedi.

Yazılım ve donanım geliştiricisi olan Ken Pillonel, yayınladığı bir videoda Apple’ın  iPhone X modeline Type-C girişi entegre etmeyi başardığını kanıtlamıştı.

Kısa süre içinde tüm dünyada gündem olan Pillonel''in söz konusu akıllı telefonu satışa çıkarılmıştı. eBay üzerinde sergilenen model, tam 86 bin dolardan alıcı bulmuştu. Bunun üzerine çok sayıda kullanıcı benzer işlemleri kendi iPhone’ları üzerinde denemeye başladı.

Restore Technique isimli YouTube kanalı, iPhone 13 modeline USB-C şarj girişini eklemeyi başarıyor. Üstelik bunu yaparken de cihazın görüntüsünü değiştirecek bir adım atmıyor.

Hatta bu yeni sistemi düzgün bir şekilde çalışabilmesi için Apple’ın şarj kablolarında kullandığı C94 çipini söküyor. Daha sonra da Samsung’un Galaxy A52 modellerinde kullandığı Type-C soketini keni özel sipariş verdiği mini kart üzerine lehimliyor.

İlgili Haberler