Duran otobüsün altına girdi

Duran otobüsün altına girdi
İstanbul Küçükçekmece'de otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halinde duran otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü otomobilde sıkışırken, yanında bulunan arkadaşı ise ağır yaralandı.

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 H.. 9... plakalı otomobil Halkalı Gümrük Yolu üzerinde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarında park halinde duran otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü araçta sıkışırken, yanında bulunan Muhammet A. isimli arkadaşı ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa süre olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden çıkarmak için çalışma başlattı. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri de ağır aralanan Muhammet A.'ya ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkarılan ve ismi öğrenilemeyen sürücü de sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

otomobil-park-halindeki-otobuse-arkadan-carpti-1i-agir-2-yarali-2037-dhaphoto1.jpgotomobil-park-halindeki-otobuse-arkadan-carpti-1i-agir-2-yarali-2037-dhaphoto2.jpgotomobil-park-halindeki-otobuse-arkadan-carpti-1i-agir-2-yarali-2037-dhaphoto3.jpgotomobil-park-halindeki-otobuse-arkadan-carpti-1i-agir-2-yarali-2037-dhaphoto4.jpg