Dursun Özbek seçildi şimdi teknik direktör arıyor

Dursun Özbek seçildi şimdi teknik direktör arıyor
Galatasaray'da gündemin ilk sırasında teknik direktör konusu var.

Galatasaray''ın yeni başkanı Dursun Özbek, mazbata töreni sonrasında futbol takımı için düğmeye basacak. Özbek, ilk olarak sportif direktörlüğe Cenk Ergün''ü getirdikten sonra teknik direktör konusunu çözecek.

Galatasaray''ı hareketli günler bekliyor. Sarı kırmızılıların yeni başkanı Dursun Özbek, mazbata törenin ardından futbol takımı için düğmeye basacak.

Özbek''in, ilk hamle olarak sportif direktörlük görevine Cenk Ergün''ü getireceği öğrenildi. Yeni yönetim, sportif direktörü belirledikten sonra da teknik direktör konusunu çözecek. Domenec Torrent ile yapılacak görüşmenin ardından İspanyol çalıştırıcı ile yollar ayrılacak.

Sarı kırmızılıların listesinde hem yerli hem de yabancı teknik direktör adayları bulunuyor. Yönetim, takımın başına Türk teknik adam getirmek isterse listedeki tek isim Okan Buruk.

Medipol Başakşehir’den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Buruk''un Galatasaray''da görev almayı istediği belirtildi. Teknik adam tercihinin yabancı olması durumunda listede 3 ismin olduğu kaydedildi. Yönetimin, yabancı teknik direktör için düşündüğü ilk isim Marcelo Gallardo.

River Plate’i çalıştıran 46 yaşındaki teknik adamın Arjantin ekibi ile kontratı bu yılın sonunda bitiyor.Yönetimin, listesinde 1 İtalyan, 1 de Alman bir teknik adamı alternatif olarak belirlediği ifade edildi. Başkan Dursun Özbek''in, teknik adam sorununu en yakın zamanda çözmek istediği gelen haberler arasında.