Düşmanlığın bu derecesi!

Amerika'da Siyonistler, Ermeniciler ve Pontusçular... PKK'yı el üstünde tutuyorlar. Türkiye'yi parçalamak için bütün umutlarını bu yıkıcı örgüte bağlamışlar. İnşallah, ABD Temsilciler Meclisi'ndaki oylama Türkiye'de HDP/PKK'ya oy verenlerin gözlerini açar.

Biz, demek ki, doğru yoldayız. İyi ki PKK/YPG'yi, sınır hattımızın ötelerine ittik.

PKK'ya, bize mücavir bir "devlet" kurdursalardı ne olacaktı?

A. Öcalan'ın kurdurduğu PKK'nın çatı örgütü KCK'ya göre; İran, Irak, Suriye ve Türkiye'den parçalar koparılarak birleştirilecek.

İran istese, Kandil çökertilir. Hedefte oldukları hâlde taleplerimiz reddediliyor. Mezhepçiliğin gözü kör olsun!

Zırcahil ABD, halkını Türkiye'ye düşman etmek için, her kılığa bürünen Avengelist-Siyonistler, Ermenicilerin, Pontusçuların büyük desteğiyle Temsilciler Meclisi'nden ezici çoklukla iki kanun tasarını geçirdiler. Biri Ermenicilerin tasarısı diğeri ambargo. İlkinde oylama 405-11, ikincisinde 403-16. (Yahudiler, zamanında sadece Yahudiler soykırıma uğradılar denmesi için, aleyhimize karar çıkarılmasını engellemişlerdi hâlbuki.)

Görüyorsunuz, nasıl gözleri dönmüş! Karşı oy verenlerin üzerine kim bilir nasıl gelecekler!

Temsilciler Meclisi Başkanı olan Nancy Pelosi, "Bugün Kongre için büyük bir gün. Gelin bugün bu suçun (1915 olayları) bir soykırım olduğunu açıkça ortaya koyalım. Olanları asla unutmamalıyız." diye laflar ediyor.

Cumhuriyetçi Tump'a "Beyaz Saray'ın işgalcisi" diyen bu hanım hızını alamıyor, "Ermeni-Kürt" bağlantısı kuruyor, "Ermeni soykırımının tanınmasının geçmişin hatalarının tekrarlanmaması açısından önemlidir. (Suriye'de) Kürtlere yapılanlar günümüzdeki tehlikenin bir hatırlatıcısı." diye yazıyor.

Suriye'nin kuzeyinde halkı haraca kesen PKK'nın çapulcuları... Kürt halkı da zulümden kaçarak Türkiye'ye sığındı!

Eski Ak Parti milletvekili Mehmet Metiner'in şu satırları gerçekçi:

"Bir Kürt olarak gönül rahatlığıyla bu soruya şu cevabı veririm: PKK/PYD/YPG Kürtlerin geleceğini karartıyor. Suriye'de, PKK üzerinden Kürtler adına geliştirilecek bir çözüm, Kürtlere yapılabilecek en büyük zulüm olur. Suriye Kürtlerini PKK'nın baskıcı ve diktatoryal yönetimine terk etmek en büyük insanlık suçunu işlemek anlamına gelir. PKK'nın Kürtlükle bir alakası yok. PKK sadece Kürtlerden müteşekkil bir örgüt değildir. PKK, ideolojik iktidar arayışında olan bir taşeron örgüttür. Marksist, laikçi ve seküler bir örgüttür."(Star, 31 Ekim 2019).

"Biz kendimizi anlatamıyoruz... Diplomasi..." falan demeyin. Haklılığınla değil, gücünle kabul görürsün. Kimse bize "soykırımcı" yaftasını yapıştıramaz. Trajedi yaşanmıştır. Keşke birtakım gruplar,  o zaman, Batı'nın kışkırtmasına gelmeseydi ve tehcire mecbur olunmasaydı. Bu trajediyle Yeni Türkiye arasında bir bağ kurulması mümkün değildir. Hitler benzetmesi tarihe de ihanettir!

ABD'nin de, Avrupa'nın da maksadı belli. "Türk" deyince, bir titreme geliyor adamlara.

Türkiye, Suriye'de, ABD'nin ve Rusya'nın yapmadığını, yapmak istemediğini yapıyor ve PKK'dan ve IŞİD'den kurtardığı yerleri yaşanabilir hâle getiriyor. Türkiye'ye sığınan Suriyelilere, kendi topraklarına dönebilmeleri için, bütün imkânlarını kullanıyor.

ABD, Rusya, Batı... Hepsinin yakın ve uzak hedefleri Türkiye.

 

Yazarın Diğer Yazıları