E okul kapanacak mı? Ne zaman kapanacak?

E okul kapanacak mı? Ne zaman kapanacak?
Yarı yıl tatiline adım adım yaklaşırken notlarını E okul üzerinden takip eden öğrencilerin en çok merak ettikleri konu, "E okul kapanacak mı? Ne zaman kapanacak?" oldu. Peki E okul gerçekten kapanacak mı?

Yarı yıl tatiline sayılı günler kala karne notunu öğrenmek isteyen öğrencilerin en çok merak ettikleri konu "E okul kapanacak mı?" oldu. Peki E okul VBS kapanacak mı? ne zaman kapanacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

E-OKUL NE ZAMAN KAPANACAK

e-Okul’un karne dönemine yakın bir zamanda kapanacağına dair iddialar gerçeği yansıtmıyor. e-Okul’daki yoğunluklar sebebiyle karne dönemlerinde zaman zaman giriş güçlüğü yaşansa da yıl boyunca e-Okul’a giriş açık kalıyor ve öğrenciler bilgilerini kontrol edebiliyor.

E-OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILACAK

e okul VBS girişi güncellendi yeni giriş yeri MEBBİS üzerinden yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğrenicilere kolaylık sağlamak amacıyla eğitimi ilgilendiren bütün siteleri aynı başlık altında topladı. Milyonlarca öğrenci bundan sonra https://mebbis.meb.gov.tr/ adresini kullanacak. e-Okul sistemine öğrencinin T.C kimlik ve okul numaraları ile kolayca giriş yapabilirsiniz.