Ebru Gündeş Reza Zarrab çifti boşanıyor

Ebru Gündeş Reza Zarrab çifti boşanıyor
17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasında adı sıkça geçen ve İran'daki ortağı geçtiğimiz günlerde idama mahkum edilen Reza Zarrap ve şarkıcı Ebru Gündeş'in boşanma kararı aldıkları iddia edildi.

Medyaradar internet sitesinin iddiasına göre Zarrab ve Gündeş çiftinin boşanma avukatlarına "anlaşmalı boşanma" çervesinde ayrılmak istediğini ilettiler. 

AVUKATA "DAVAYI AÇ" TALİMATI

Sitenin haberinde, Gündeş ve Zarrab'ın davayı açması konusunda avukat Şeyda Yıldırım'a talimat verdiği iddia edildi.

Şarkıcı Ebru Gündeş'in 2010'da evlendiği, kızı Alara'nın babası Reza Zarrab "17 Aralık" operasyonunda rüşvet dağıtmaktan gözaltına alınıp cezaevine konulmuştu.

O dönem polisin telefon dinlemelerine takılan konuşmaları, Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş'i aldattığını ortaya çıkarmıştı. Ardından Ebru Gündeş'in ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile birlikte eşi Reza Zarrab'ı dolandırdığı iddiası ortaya atılmıştı.

HER ŞEYİNİ SATILIĞA ÇIKARDI

Reza Zarrab bir taraftan 6 yıllık eşi Ebru Gündeş'ten boşanmak için harekete geçerken diğer yandan da önemli bir kısmı gayrımenkul olan varlıklarının tamamını satışa çıkardı.

Zarrab'ın hem boşanma hem de satış kararlarının altında İran'da ortağı olarak bilinen Babek Zencani'ye idam cezası verilmesinin ardından, dava dosyasının getirilip Türkiye'deki bağlantıların da ortaya çıkarılması korkusunun yattığı sanılıyor.

kaynak: medyaradar