Ebru Özkan kimdir?

Ebru Özkan kimdir?
Bir çocuk babası olan ve Ebru Özkan’la evli olan Ertan Saban’ın önceki gün sarışın bir kadınla yakalanması sonrasında “Ebru Özkan ve eşi Ertan Saban’ın kim olduğu” merak konusu oldu. İşte Ebru Özkan ve Ertan Saban’ın hakkında bilinmeyenler…

Ebru Özkan da eşi Ertan Saban gibi oyuncu. Ebru Özkan ve Ertan Saban meslek kariyerinde birçok filimde rol aldılar. Özgeçmişi merakla araştırılan Ertan Saban ve Ebru Özkan hakkındaki detaylar şu şekilde:

EBRU ÖZKAN TİYATRO MEZUNU

Ankara’da 18 Kasım 1978 tarihinde dünyaya gelen Ebru Özkan, 1.73 boyunda olup, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nin Tiyatro bölümünde tamamlamıştır.

EBRU ÖZKAN'IN OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

2012 – Pandaların hikayesi – Oyun Atölyesi oyununu sahneleyen Ebru Özkan, 2008 yılında ise, Arzu Tramvayı “Blanche” – DT tiyatrosunda oynamıştır.

Yine 2008 tarihinde Romeo ve Juliet “Lady Capulet” – DT tiyatrosunda rol almıştır.

2005 yılında ise Atları da Vururlar – DT rol aldığı diğer tiyatro oyunudur.

OYUNCU EBRU ÖZKAN HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Oyuncu Ebru Özkan, 2018 Şahin Tepesi “Melek” Atv’de, 2014 Paramparça “Dilara” STAR TV’de, 2014 Not Defteri, “Suna” FOX TV, 2012 Hayatımın Rolü “Ela” STAR TV’de, 2011 Anneler İle Kızları “Defne” yine STAR TV’de, 2009 Hanımın Çiftliği “Halide” – KANAL D’de , 2009 Güldünya “Melike” – yine STAR TV’de, 2007 Kara İnci “Seçil” – ATV’de, 2006 Gözyaşı Çetesi “Deniz” – yine ATV’de, 2006 Kabuslar Evi:Bir Kış Masalı “Melisa” gibi dizilerde rol aldı.

İŞTE EBRU ÖZKAN'IN OYNADIĞI SİNEMA FİLMLERİ

Güzide oyuncu Ebru Özkan; 2014 Rüzgarın Hatıraları Yön: Özcan Alper ve 2011 Çınar Ağacı Yön: Handan İpekçi filmlerinde oynadı.

Güzel oyuncu Ebru Özkan en son olarak da, eşi oyuncu Ertan Saban, önceki gün sarışın bir güzelle yakalanması ile gündeme geldi.