Edep sınırını aşan Gül'e anlamlı davet

Edep sınırını aşan Gül'e anlamlı davet
İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sosyal medyada hakaretlerde bulunan Hatay'ın Belen ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı İbrahim Gül'e tepki yağıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik seviyesiz ve edep dışı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen MHP'li Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'e tepki yağıyor. Hatay Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'ün, Cumhur İttifakı öncesi Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AKP'lileri hedef alan tweetleri de ortaya çıktı.

Bazı vatandaşlar İbrahim Gül'ün Erdoğan'ı hedef alan tweetleri sebebiyle yargıda hesap vermesini isterken, Meral Akşener'e yönelik edep dışı paylaşımlara da sert tepki gösterdiler. Gül'ün, İYİ Parti lideri için kullandığı "Namussuz, hain, FETÖ'nün maşası, edepsiz, kadınlıktan nasip almamış şarlatan" şeklindeki ifadeleri nefretle karşılandı. Edebe davet edilen İbrahim Gül'ün üslubunun ne Türk töresine, ne insanlığa yakışmadığına vurgu yapılan tepki tweetlerinden bazıları şöyle:

1-20190628093749.jpg2-20190628093749.jpg3-774.jpg4-458.jpg5-247.jpg6-141.jpg7-084.jpg8-055.jpg9-039.jpg10-019.jpg

RÜZGAR GÜLÜ

Cumhur İttifakı öncesi Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AKP'lileri hedef alan tweetleri ortaya çıkan MHP'li Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, değişken kişiliğiyle de sosyal medyada alay konusu oldu. Vatandaşlar AKP iktidarı ve Erdoğan'a saldıran geçmişteki paylaşımlarını gündeme getirdikleri Gül'ün zamana göre şekil alan değişken kişiliğini ise şu tweetlerle eleştirdiler:

Erhan Özkan @ozkanrhn

Şşşştt bak hele ne bulduk. Ayıp değil mi Reisine böyle twitler atıyorsun ? Kırma kurtlar sizi !!

Emre Kanka@xx0133

Aaaa bu da dansözmüş??????

kemal güler @kemalguler_

Komik adamsın ?? pardon adam dedim ama ??

Kubilay Kahyaoglu @Ku_ka

Rüzgar nereden esersenin en güzel örneğisin..

Karabatak @kara_batak_21

Pergel olsanız bu kadar dönemezsiniz çok acayip değil mi?

 

MHP'li Gül'ün, Cumhur İttifakı öncesinde Erdoğan ve AKP ile ilgili paylaşımları ise şöyle;

ibrahim-002.jpgib7.jpgib6.jpgib6.jpegib3.jpegib1.jpegib-001.jpgib-9.jpg

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün, İYİ Parti lidere Meral Akşener'e daha önce de hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıkarken, İYİ Partili başka isimlere yönelik de benzer yorumlar yaptığı görüldü: 

uo.jpgka-002.jpgibrahim3.jpgibrahim1.jpg

İlgili Haberler