Edin Visca Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş

Edin Visca Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş
Fenerbahçe'nin transferin son gününde Edin Visca için tüm şartları zorladığı ancak Başakşehir'in yetenekli oyuncuyu elden çıkarmak istememesi üzerine Visca'nın Sarı-Lacivertlilerin kapısından döndüğü öğrenildi.

Transferin son günü, hatta son saatleriydi... Yepyeni bir kadro kuran Fenerbahçe’nin gündemi hala meşguldü ve bir son dakika atağı için Başakşehir ile temasların sürdüğü haberleri vardı. 

Ancak o saatlerde yaşanan pazarlık Clichy için değil, Visca içindi.

Fenerbahçe oyuncu cephesiyle konuşup olumlu geri dönüş almış, iş Başakşehir ile yapılacak pazarlıklara kalmıştı. Fakat yine olmadı, gece geç saatlere kadar yapılan görüşmelerden istenen sonuç çıkmadı ve transfer devre arasına kaldı. 

Lige iyi bir giriş yapan Sarı- Lacivertliler’in Visca’dan vazgeçmediği, devre arasında Başakşehir’in kapısını tekrar çalacağı öğrenildi. 

Bu noktada 2021’e kadar mukavelesi bulunan Boşnak oyuncunun Fener’e gitmekten yana tavır koymasının da transferde belirleyici rol oynaması bekleniyor.

Hücumun neredeyse her bölgesinde oynayabilen Visca, Başakşehir formasıyla çıktığı 233 Süper Lig karşılaşmasında 64 gol atarken, 63 de asist yaptı.