Edirne Belediye Başkanı'na saldırı!

Edirne Belediye Başkanı'na saldırı!
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, saldırıya uğradı.

Edirne Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Recep Gürkan, saldırıya uğradı. Oda TV'nin haberien göre Saldırıya ilişkin açıklamada bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, saldırıyı gerçekleştiren kişinin “psikolojik sorunlu” olduğunu öne sürdü.

baskannnnn.png

Gürkan'ın, yanına "selfie" (öz çekim) çekmek için gelen bir şahıs tarafından yumruklu saldırıya uğradığı öğrenildi. Anadolu Ajansı'nın (AA) haberine göre, şüphelinin ilk önce elindeki yumurtayla gözüne vurduğunu ifade eden Gürkan “Tabii öz çekim yaparken savunmasız oluyorsunuz. Yanıma geldi tam öz çekim yaparken elindeki yumurtayla gözüme vurduktan sonra birkaç kez yumruk attı. Gözümün içinde bir yırtılma var. Doktorlar tedavisini başlattı sağ olsunlar. Yatak istirahati verdiler. Aylar önce planladığımız bir açılışa katıldıktan sonra eve geçeceğim.” ifadelerini kullandı. 

Gözünde yırtık tespit edilen ve darp raporu alan CHP’li Başkan Recep Gürkan, saldırının ardından tedavisinin yapılmasıyla Edirne Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nun açılışına katıldı.

İşte CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün mesajı ve Başkan Recep Gürkan’ın açılıştan fotoğrafı:

İlgili Haberler